Літній мовний табір

2017-06-15

/Files/images/vchitel_shkoli/мовн таб.jpg

На базі Тростянецької ЗОШ І-ІІ ст. з 29 травня по 9 червня поточного року працював пришкільний мовний табір відпочинку з денним перебуванням «АВС соlo», у якому відпочивали та навчались учні 5-8 класів. Відповідальними за організацію роботи мовного табору було призначено вчителя французької мови Ничипор О.Р., аглійської мови Сембай М.А., вчителя зарубіжної літератури та польської мови Цвігун О.Б. та вчителя образотворчого мистецтва Гнатів О.В..

Роботу табору було сплановано за тематичними днями: «День довкілля», «День спорту», «День кулінарії», «День квітів», «День моди» та інші. Під час невеликої мандрівки на ставок біля с. Новоселище діти повторили лексику на тему «Природа» та вивчили нові слова англійською та французькою мовами. А вже на березі мальовничої водойми здійснили незаплановану еко-акцію, позбиравши побутове сміття після горе-відпочивальників. Так учні проявили своє свідоме ставлення до збереження навколишнього середовища.

Особливо цікавим для учасників був флешмоб під польські пісні, організований Цвігун О.Б. ,та міні-дефіле національних костюмів і головних уборів Франції та Польщі під керівництвом Ничипор О.Р. Із великим ентузіазмом діти працювали над складним проектом, адже спочатку слід було проаналізувати інформацію, знайти тканину чи одяг та, зрештою, пошити.

Було заплановано екскурсію до Львова – «маленького Парижу» - для учнів, котрі вивчають французьку мову.

У таборі панувала невимушена атмосфера, що сприяло можливості вивчати іноземні мови в цікавій, нестандартній формі, а також весело провести час разом із друзями, отримати пізнавальну інформацію, навчитися новому.

Учитель французької мови Тростянецької ЗОШ І-ІІ ст. Ничипор О.Р.

Кiлькiсть переглядiв: 262

Коментарi

Новини

Опитування

Який шкільний предмет для вас найцікавіший

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930