• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Обмін досвідом у Тростянецькій ЗОШ І-ІІ ст.

Обмін досвідом у Тростянецькій ЗОШ І-ІІ ст.

2017-02-26

/Files/images/vchitel_shkoli/IMG_20170223_100034.jpg

23 лютого в Тростянецькій ЗОШ І-ІІ ст. відбулося міжшкільне методичне об’єднання учителів фізико-математичного циклу Полянського освітнього округу згідно плану.

Колеги відвідали відкриті уроки математики, фізики та інформатики, провели їх обговорення, порушили питання міжпредметних зв’язків, проблеми підготовки учнів до успішної здачі ДПА та ЗНО.

Урок фізики на тему «Розрахунок опору провідника. Питомий опір речовини. Реостати» для учнів 8 класу провела Алексевич Н. С. Учні дізналися, від яких характеристик залежить опір провідника, навчилися його розраховувати при розв'язуванні фізичних задач, ознайомилися з різними видами реостатів, переконалися в тому, що силу струму в колі можна регулювати з допомогою реостатів в ході віртуальної лабораторної роботи.

На уроці математики п’ятикласники та гості поринули у дивовижний світ десяткових дробів, переконалися, що стародавня наука математика розвивається і досі, її здобутки широко використовуються в повсякденному житті та практично в усіх навчальних предметах. Діти зі захопленням будували нову вулицю в Числовому місті, слухали «Бабусину казку», відвідали Картинну галерею, читали та записували десяткові дроби. А ерудованим гідом була учитель Леськів О.М.
Інформатика – чи не найулюбленіший урок. Отож продемонструвати свої знання з теми «Інструменти вільного малювання та опрацювання зображень» мали можливість учні 5 класу. Особливо сподобалася їм гра «Перевтілення»: від імені якогось інструмента потрібно було розказати про його можливості. Як справжні художники вони наввипередки малювали квітку з допомогою різних інструментів. Учитель інформатики Ничипор О.Р. створила творчу атмосферу уроку, що сприяло кращому засвоєнню знань.
Такі уроки допомагають не лише продемонструвати знання учнів, вміння вчителя, але

й сприяють співпраці педагогів різних шкіл, їх професійному зростанню.

Учителі Тростянецької ЗОШ І-ІІ ст. Леськів О.М., Ничипор О.Р., Алексевич Н.С.

Кiлькiсть переглядiв: 187

Коментарi

Новини

Опитування

Який шкільний предмет для вас найцікавіший

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930