ДІЛОВА ЗУСТРІЧ

2014-12-17

На базі Плугівської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів днями відбулося друге в цьому навчальному році міжшкільне методичне засідання вчителів математики, фізики та інформатики Полянського освітнього округу. Для ділової й конструктивної роботи зібралися вчителі вказаних дисциплін із Полянської ЗОШ І -ІІІ ступенів, Поморянської ЗОШ І -ІІІ ступенів, Новоселищної ЗОШ І -ІІ ступенів, Підлипецької ЗОШ І -ІІ ступенів та Тростянецької ЗОШ І -ІІ ступенів. Всіх нас гостинно прийняли дирекція та вчителі математичного циклу Плугівської ЗОШ І -ІІІ ступенів.

Гості та дирекція школи із великим задоволенням побували на прекрасних уроках у вчителів вищої кваліфікаційної категорії даної школи. Вчитель математики Жеграй Леся Антонівна з майстерністю повела гостей та своїх десятикласників у загадковий світ ірраціональних рівнянь. Також ми побували на нестандартному бінарному уроці математики та фізики "Використання оберненої пропорційності в різних сферах життя", який провели методом проектів вчитель математики Соловій Ганна Володимирівна та вчитель фізики Шептицька Ганна Олександрівна.

Опісля відбулося жваве обговорення побаченого та почутого. Крім відвіданих уроків, присутні поділилися думками про переваги групової роботи на уроках математики, поділилися новинками методичної літератури. Вчитель Соловій Ганна Володимирівна з гордістю презентувала свою статтю "Метод проектів", опубліковану в літньому номері всеукраїнського журналу "Математика".

Члени міжшкільного методичного об'єднання вчителів математики, фізики та інформатики Полянського освітнього округу охоче прийняли до своїх лав молодого вчителя фізики та інформатики Новоселищної ЗОШ І -ІІ ступенів Павла Бойка, який, за його власними словами, залишився задоволеним від такої ділової зустрічі та висловив впевненість, що докладе всіх зусиль, щоб гідно нести звання вчителя через усе життя.

Безперечно, такі ділові зустрічі потрібні! Висловлюю щиру вдячність за неї колегам із Плугова .

До нових зустрічей, друзі!

Леськів О.М.,вчитель математики

Тростянецької ЗОШ І -ІІ ступенів

Кiлькiсть переглядiв: 270

Коментарi

Новини

Опитування

Який шкільний предмет для вас найцікавіший

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031