2014-05-15
15 травня 2014 року вчителі Тростянецької ЗОШ І-ІІ ст. Вацлавська Наталія Олексіївна та Бойко Галина Володимирівна провели в 9 класі відкритий інтегрований урок із хімії та біології на тему "Білки, їх склад, будова та властивості". Метою уроку було формування знань учнів про білки як компоненти їжі; засвоєння знань про склад, просторову будову білків та їх властивості; розвиток пізнавальної активності, творчого мислення та вміння робити висновки; виховання культури харчування.
Урок проведено на високому рівні з використанням інформаційно-комунікаційних технологій. На уроці учні виконували тестові завдання, знайомилися із теоретичним матеріалом, проводили дослідження, аналізували результати лабораторного досліду та робили висновки.
Квітень 2024 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
П | В | С | Ч | П | С | Н |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |