• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Талановитий учитель - успішний учитель

Талановитий учитель - успішний учитель

2014-04-24

/Files/images/Таланти.jpg

Традиційними вже стали завдання ІІІ туру змагань під назвою «Своїм гостям я …», які сприяють усебічному розкриттю особистості учителя. Ми всі - глядачі, вболівальники й члени журі - мали нагоду подивитися на конкурсанток в іншому ракурсі – як на творчих і неординарних людей (педагогічну майстерність і володіння нормативно-правовою базою учасники мали змогу продемонструвати на І-му та ІІ-му етапах цього конкурсу).

Цьогоріч мені, вчителю французької мови Ничипор О.Р., випала честь бути в складі журі поряд з іншими учасницями «Молодих творчих талантів -2013». На перший погляд, здавалося б, нічого особливого й складного в цій ролі немає: дивись і насолоджуйся. Однак перед початком виступу, поглянувши на збентежені обличчя конкурсанток, мене раптом охопило якесь нелогічне тремтливе хвилювання, так ніби це зараз оголосять мій вихід на сцену, і я буду виступати. Мабуть, ще не зів’яли емоції спогадів як безпосередньої учасниці.

Щиро співпереживаючи, захоплюючись і дивуючись, ми, члени журі, намагалися бути об’єктивними і, споглядаючи достойність і неповторність кожної учасниці, старались оцінити їх гідно та справедливо. Так, І місце і номінацію «Талант 2014» посіла вчитель образотворчого мистецтва Вороняцької ЗОШ І-ІІІ ст. Вишньовська Емілія Євгенівна. Інші 5 учасниць отримали наступні номінації: Олексій Світлана Василівна, вчитель української мови та літератури Струтинської ЗОШ І-ІІ ст. - «Ерудит», Ковбаса Ольга Богданівна, вчитель хімії та біології Жуличівської ЗОШ І-ІІ ст. - «Наполегливість», Луцишин Ірина Петрівна, вчитель інформатики Великовільшаницької ЗОШ І-ІІІ ст. - «Творчість», Дудар Галина Степанівна, вчитель початкових класів Словітської ЗОШ І-ІІІ ст. - «Оригінальність», Домарецька Ірина Олегівна, вчитель англійської мови Митулинської ЗОШ І ст..- «Майстерність».

Усі присутні мали нагоду вибрати того, хто справив на них найбільше враження. Приз глядацьких симпатій цьогоріч отримала Луцишин Ірина Петрівна, вчитель інформатики Великовільшаницької ЗОШ І-ІІІ ст. Слова привітань і подарунки для конкурсантів підготували та вручили начальник управління з питань освіти, молоді та спорту Золочівської райдержадміністрації Іван Ярославович Божаківський, голова Золочівської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Людмила Мар’янівна Бохна, представники педагогічних колективів.

Ведучою цьогорічного свята була вчитель англійської мови Бортківської ЗОШ І-ІІ ст.. Лаврів Софія Іванівна, а серед глядачів у залі були присутні молоді учителі всього району, які, без сумніву, отримали гарну порцію позитиву і в перспективі візуальний досвід для майбутньої участі в цьому чудовому конкурсі, який є, без перебільшення, рушійною силою та каталізатором самовдосконалення учителя. Щиро дякуємо всім, хто долучився до проведення такого заходу, в особливий спосіб дітям і дирекції Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст..№ 2 за сприяння в організації та вітання для молодих учителів.

Член журі, учасник конкурсу «Шукаємо молоді творчі таланти-2013», учитель французької мови Тростянецької ЗОШ І-ІІ ст. Ничипор О.Р.

Кiлькiсть переглядiв: 286

Коментарi

Новини

Опитування

Який шкільний предмет для вас найцікавіший

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930