/Files/images/Тухай Тетяна.jpg

«У кожній людині спить талант,але не всі його будять»

А. Мінченков

От і в Тростянецькій ЗОШ І-ІІ ст. розбудили ще один талант. Тухай Тетяна, учениця 2 класу, виявила неабиякий хист співати. Учениця ще зовсім юна, але це не завадило їй продемонструвати свій талант уже на великій сцені, узявши участь у районному конкурсі «І слово, і пісня, матусю, тобі».
Тухай Тетяна – це вже маленька особистість, наділена благородними якостями: добротою, чуйністю, відкритістю. Дівчинка завжди готова допомогти. Окрім цього, Тетяна дуже добре навчається, бере активну участь в усіх шкільних заходах, радує глядачів своїм співом.
Також Тетянка мріє стати відомою співачкою і виступати на великій сцені. Тож можемо побажати їй успіху в здійсненні цієї мрії. Можливо, колись будемо глядачами на її концерті.

/Files/images/Корман Ольга.JPG




Корман Ольга - учениця 9 класу Тростянецької ЗОШ І-ІІ ст. Вона добре навчається, привітна, товариська, має багато друзів. Оля - активний учасник шкільних та районних конкурсів, олімпіад. Жоден загальношкільний виховний захід не проходить без її участі.
Відчувати слово, вміти майстерно ним володіти – це мистецтво. І його опанувала Оля. Учениця посіла ІІ місце в І етапі районного конкурсу на краще читання творів Тараса Шевченка "До висот Шевченкового слова".
Окрім цього, дівчина гарно малює, чудово оформляє стінгазети. Цьогоріч здобула ІІ місце в районному етапі виставки-конкурсу «Природа і фантазія» в номінації «Аранжування та флористика».

Кiлькiсть переглядiв: 972

Коментарi

Новини

Опитування

Який шкільний предмет для вас найцікавіший

Календар

Попередня Жовтень 2020 Наступна
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031